Ga naar hoofdinhoud

Een populaire vloer gezocht? Kies voor vintage vloeren!

De populariteit van vintage vloeren

Vintage vloeren zijn tegenwoordig zeer populair. In dit blog vertellen wij over vintage vloeren en hoe u deze het beste toepast in uw woning. Vintage komt helemaal terug in kleding, het interieur, alsmede in vloeren. U geeft tweedehands artikelen een tweede leven en bent met vintage artikelen ook duurzaam bezig. Vintage vloeren geven uw woning een geheel unieke en sprekende uitstraling. Kies voor (houten) vintage vloeren van topkwaliteit bij een
specialist en geef uw interieur binnen een mum van tijd een vintage uitstraling. Lees verder om meer te weten te komen over vintage vloeren en het toepassen van deze prachtige vloeren in uw woning.

Houten vintage vloeren

Vintage vloeren van hout zorgen ervoor dat uw interieur een warme en unieke uitstraling krijgt. De ietwat verweerde vloer is geheel geïnspireerd door het buitenleven en straalt veel rust uit. Is de houten vloer ietwat doorleeft, dan geeft dit een warme, authentieke en gezellige sfeer aan de ruimte. Een waar thuisgevoel. Als u uw huis dan ook nog eens van allerlei vintage artikelen voorziet, maakt u een geheel eigen plek voor uzelf. Ieder vintage artikel heeft weer een verhaal, wat maakt dat houten vloeren hier precies bij passen. Maakt u vervolgens ook gebruik van natuurlijke en pure dessins, dan heeft u een mooie basis voor uw vintage interieur.

Hoe combineer ik vintage vloeren?

Wilt u ook prachtige vintage vloeren voor uw woning aanschaffen? Misschien weet u dan nog niet geheel hoe u deze goed kan combineren. Wat dat betreft hebben wij enkele tips voor u in petto. Zo kunt u vintage vloeren eenvoudig combineren met handgemaakte materialen. Denk aan oude kussens, dromenvangers, macrame of andere decoratie. Tevens kunt u andere antieke artikelen in uw woning plaatsen, zoals meubilair uit de jaren 50 of 60. De bijzettafels uit deze jaren ogen prachtig bij de houten vloeren. Wenst u een rustig interieur? Verf uw muur dan olijfgroen. Indien u uw vintage vloer juist op wilt halen, raden wij het aan om voor een lichtgroene kleur te kiezen. Met vintage artikelen is het telkens weer mogelijk om uw interieur een andere uitstraling te geven.

Ga ook voor vintage vloeren

Wilt u uw huis ook een prachtige vintage uitstraling geven? Ga dan voor vintage vloeren en benader een professional. Zij kunnen u een advies geven en rondleiden door het grote aanbod van vintage vloeren. Ook uw gewenste vloer zit hier ongetwijfeld tussen. Zoek vandaag nog een specialist en ontdek wat vintage vloeren voor de uitstraling van uw woning kunnen betekenen!

Back To Top