Wandafwerking

Strakke muren in de mooiste kleuren

Wandafwerking draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van een ruimte. Wilt u wandafwerking laten doen door een professioneel bedrijf? Kies dan voor de professionals van Ton Mulder Schildersbedrijf BV. Wij verzorgen de wandafwerking voor bedrijven en particulieren. Wilt u behang? Dan kiest u bij ons uit een enorm groot assortiment. Wilt u liever stucwerk of bijvoorbeeld structuurverf aan laten brengen? Dan zorgen we natuurlijk ook voor een stuk gedegen vakwerk. Wij zijn een meesterschilder bedrijf. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Al meer dan 30 jaar is de wandafwerking bij ons in professionele handen. U bent verzekerd van een optimaal eindresultaat. Precies volgens uw wensen en met volledige service en garantie op het geleverde werk. Zullen we ook bij u zorgen voor strakke muren in de mooiste kleuren?

Een voorbeeld van het afwerken van een moeilijke wand

Bij een klant was sprake van scheve muren in de woonkamer. Verschillende lagen behang waren al verwijderd. Daarbij bleek dat er een groot aantal beschadigingen in de muren aanwezig waren. In overleg met de klant is toen besloten om de muren in de ruimte te stucen en vervolgens te voorzien van glasweefsel of glasvlies. Met deze methode zijn we in staat om oneffenheden weg te werken en optisch is glasweefsel ideaal om te verwerken bij muren die niet helemaal kaarsrecht zijn. Na de uitvoering van deze opdracht was de ruimte aanzienlijk verbeterd. De bewoners konden er weer voor een flink aantal jaren met woonplezier tegenaan.

Kies uw favoriete soort wandafwerking

Uw favoriete soort wandafwerking is bij ons verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Een aantal veelvoorkomende:

  • Standaard behang in vele motieven
  • Speciale behangsoorten, zoals bijvoorbeeld Rauhfaser
  • Gestucte muren voorzien van een verflaag
  • Overschilderbaar glasweefsel
  • Structuurverf

Wandafwerking

We bespreken graag met u op welke manier we kunnen helpen om in uw persoonlijke situatie de beste oplossing te realiseren.

Toe aan een nieuwe Wandafwerking?

Bent u op zoek naar een nieuwe wandafwerking? Schildersbedrijf Ton Mulder is uw specialist voor wandafwerkingen in Wieringerwerf, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, Haarlem, Amsterdam, Schagen, Heerhugowaard, Zaandam, Wormerveer, Heemskerk, Enkhuizen, Utrecht, Purmerend, Castricum en Medemblik.

Wat mogen we voor u doen op het gebied van wandafwerking?

Ton Mulder Schildersbedrijf BV is u graag van dienst met een compleet aanbod als schildersbedrijf. Daar hoort natuurlijk ook professionele wandafwerking bij. De samenhang aanbrengen in kleur en stijl rekenen we daarbij tot een van onze specialiteiten. Wilt u daar meer over weten? Of weet u al wat u wilt en wilt u dit door ons uit laten voeren? Bel dan voor informatie en een afspraak met telefoonnummer 0227-600700. Wij zijn uw specialist in wandafwerking.