Ga naar hoofdinhoud

Controleer regelmatig de buitenkant van uw woning

Buitenschilderwerk is een van de klussen die regelmatig moeten worden gedaan. Het buitenschilderwerk hoort regelmatig gecontroleerd te worden. Bijvoorbeeld op beschadigingen of afbladderende verf. Heeft u afbladderende verf op het buitenschilderwerk? Dan bent u meestal al laat met het plegen van onderhoud. De onderlagen kunnen te veel zijn aangetast. Soms is het houtwerk eronder hierdoor ook aan het vergaan.

buiten schilderwerk

Wees dus op tijd met het plegen van onderhoud. Bent u toch bezig met nakijken van de buitenkant? Neem dan gelijk andere onderdelen mee bij de inspectie. Denk bijvoorbeeld aan dakgoten en eventuele verstoppingen. Is het voor u belangrijk om het buitenschilderwerk te laten doen? Kies dan voor een professionele schilder. In Noord-Holland kunt u dan terecht bij Ton Mulder Schildersbedrijf BV. Wij zorgen dat al uw binnen- en buitenschilderwerk er weer helemaal top uit komt te zien.

5 Redenen om te kiezen voor Ton Mulder Schildersbedrijf BV

  • Ervaren schilders met veel praktische inzicht
  • De beste prijs voor het beste schilderwerk
  • Allround professionals die pas klaar zijn als u tevreden bent
  • Eigen spuiterij voor snelle en zorgvuldige productie
  • Specialist in kleur- en stijladvies voor uw woning of kantoor

De waarde van uw woning stijgt door goed onderhoud

Een belangrijk aspect van het onderhoud van uw woning is het buitenschilderwerk. Door dit goed bij te (laten) houden zorgt u voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw woning. Gemiddeld is het buitenschilderwerk iedere vijf jaar aan de beurt. Is dit niet gedaan door een professionele schilder die met hoogwaardige materialen en verf werkt? Dan is de kans groot dat u in veel minder tijd dan die vijf jaar aan de beurt bent om de buitenklant te schilderen.

buitenschilder

Door het bijhouden van het schilderwerk aan de buitenkant laat u zien het onderhoud van uw woning serieus te nemen. Een van de belangrijkste punten bij een bouwkundige inspectie is het onderhoud aan de buitenkant. Als het schilderwerk dan achterstallig onderhoud vertoont, dan is er al snel aanleiding om minpunten toe te kennen. Heeft u daarentegen het schilderwerk goed verzorgd? Dan is dit gunstig voor de waarde van uw woning.

Kies ook voor ons buitenschilderwerk

Is de keuze al gemaakt om uw schilderwerk door Ton Mulder Schildersbedrijf te laten doen? Wilt u eerst meer weten over ons aanbod en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem in elk geval telefonisch contact met ons op via het vrijblijvend contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. Zeker als het gaat om het buitenschilderwerk zijn wij uw specialist.

Back To Top