Latex spuiten

Uw woning weer strak en fris?

U kent het wel. Zelf aan de slag met een kwast en een roller. Plintjes afplakken, een hoop geklieder, geknoeide verfvlekken… Om na meerdere lagen tot de conclusie te komen dat de verf niet goed dekt. Om dit soort situaties te voorkomen kunt u kiezen voor het laten spuiten van muren en plafonds met latex. Met latex spuiten worden muren en plafonds snel afgewerkt. Een mooi, egaal dekkend resultaat is het gevolg. Wie wil dat nu niet? Schakel daarom Ton Mulder Schildersbedrijf in als u uw muren en/of plafonds van een mooie laag latex wilt voorzien.

De voordelen

Latex spuiten heeft een aantal voordelen die met een roller en kwast niet kan worden behaald. Het geeft niet alleen een mooi egaal eindresultaat. Zeker bij grotere oppervlakken is het spuiten van latex financieel aantrekkelijk. Dit komt vanwege het feit dat het spuiten op een snelle manier gebeurt. Voor een volledig streeploos resultaat in elke gewenste kleur kan Ton Mulder u van dienst zijn!

Wij gaan alleen voor A-kwaliteit

Het laten spuiten van latex kan op verschillende ondergronden. Denk daarbij aan gipsplaten, hout, beton en steen. De schilders van Ton Mulder gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Bij ons kunt u rekenen op het mooiste resultaat! Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. De latex die wij gebruiken bij het spuiten is van A-kwaliteit. Tevens zetten wij alleen uiterst ervaren vakmensen in voor uw klus of project. Kortom: kiest u voor Ton Mulder, dan kiest u voor het beste!

De mogelijkheden van overspuiten

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden van latex spuiten? We zetten dit nog eens voor u op een rijtje:

  • Overspuiten geeft een strakker en egaler resultaat dan rollen
  • Ook is overspuiten vaak flink goedkoper
  • Geschikt voor diverse ondergronden
  • Uw woning of pand is binnen 1 dag als nieuw!
  • De ervaren schilders van Ton Mulder gaan enkel voor A-kwaliteit

Latex spuiten

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse en wilt u een offerte aanvragen? Wij komen graag bij u langs om in kaart te brengen hoe u uw woning van een nieuwe frisse look wilt voorzien. We kijken daarbij naar aantal oppervlakken en de bijbehorende afmetingen. Op basis daarvan werken wij een voordelige offerte voor u uit. Bel ons op telefoonnummer 0227-600700 en ontdek de mogelijkheden van latex spuiten door Ton Mulder Schildersbedrijf.