Ga naar hoofdinhoud

Wellness voor thuis: zo gaat u te werk

Uw eigen wellnessruimte

Houdt u ervan om te genieten in het wellness center, maar vindt u het vervelend dat u er een hele dag voor moet uittrekken? Om maar niet te spreken over de entreeprijs die u telkens moet betalen! Wij hebben de oplossing: tover uw tuin om tot een heus wellness center! Dit doet u met de hulp van een bedrijf voor wellness in eigen tuin. In dit blog vertellen we hoe u dit samen met de specialist voor elkaar krijgt.

Buitensauna

Hetgeen waar de meeste mensen voor naar het wellness center gaan is toch wel de sauna. Ook thuis kunt u een sauna laten plaatsen. Het makkelijkste is om een buitensauna neer te (laten) zetten. Hier heeft u waarschijnlijk veel meer ruimte dan binnen. Er zijn verschillende soorten sauna’s die u buiten kunt laten plaatsen, waaronder een barrelsauna en een blokhut sauna. Niet alleen qua stijl kunt u kiezen voor verschillende modellen, maar ook de werking is voor veel sauna’s anders. Wilt u bijvoorbeeld een sauna die gericht is om de verlichting van uw spieren, wellicht omdat u veel sport? Dan kiest u een infrarood sauna. Als u met de sauna juist wil zorgen voor een mooiere huid, kiest u een traditionele Finse sauna. Er zijn genoeg keuzes. Wij raden u zeker aan om te overleggen met een specialist welke sauna het beste bij u past.

Hottub

In een echte wellness tuin mag natuurlijk ook de hottub niet ontbreken. Hiervoor raden we een ducktub aan: een stijlvolle designer hottub die prachtig staat in uw tuin. U kunt voor twee varianten kiezen: een strakke minimalistische ombouw voor een moderne tuin, of een klassieke, traditionele ombouw. De hottub wordt verwarmd door ‘echt vuur’, wat een zeer sfeervol effect heeft in uw tuin. Voor wat voor model kiest u?

Overige accessoires

Ten slotte zijn er nog een paar overige accessoires die niet uit een wellness tuin mogen ontbreken. Voordat u de hottub ingaat, en als u uit de sauna komt, wilt u bijvoorbeeld ongetwijfeld even onder de douche. Laat daarom een stijlvolle buitendouche installeren door een specialist. Er zijn genoeg mogelijkheden om van uw tuin een echte wellness tuin te maken!

Back To Top