Ga naar hoofdinhoud

Nieuw dakraam laten plaatsen? Hiermee moet u rekening houden!

Let hierop bij dakraam plaatsen

Wilt u meer natuurlijk licht op uw zolderkamer? Dan is het slim om een (extra) dakraam te laten plaatsen! Zo kunt u ook op zolder veel aangenamer zitten. Wij vertellen in dit blog meer over de belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u een nieuw dakraam laat plaatsen.

Installatie door betrouwbare vakmensen

Veel mensen gaan blindelings af op mooie koopjes. Natuurlijk is het fijn om een dakraam voor een scherpe prijs te laten maken, maar let er wel op dat goedkoop in veel gevallen duurkoop is. Voor u een bedrijf kiest voor de installatie van een nieuw dakraam, is het verstandig om er goed onderzoek naar te doen. Dit wil overigens niet zeggen dat u moet kiezen voor het duurste van het duurste! Er zijn namelijk veel bedrijven die topkwaliteit werk leveren voor een scherpe prijs. Het is alleen wel belangrijk dat u een bewuste keuze maakt.

Goede isolatie en ventilatie

De kwaliteit van een dakraam is vaak te herkennen aan de isolatiewaarde. Het is belangrijk dat ramen en kozijnen de warmte in huis in de winter goed vasthouden. Maar ook moet u denken aan goede ventilatie. Het is namelijk net zo belangrijk dat u frisse en schone lucht naar binnen kunt laten. Daarom adviseren we om een dakraam met een ventilatierooster te laten plaatsen.

Het juiste materiaal

Over het algemeen zijn de meest gebruikte materialen voor dakramen hout en kunststof. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen. Welk materiaal het meest geschikt is voor uw dakramen, is afhankelijk van uw situatie en uw persoonlijke wensen. Heeft u moeite met de keuze? Twijfel dan niet om advies te vragen aan de specialist van het bedrijf door wie u het dakraam wilt laten plaatsen!

Vrijblijvende offerte dakraam laten plaatsen

Bij Ton Mulder zijn we gespecialiseerd in schilderwerken, maar we hebben een groot netwerk van bouwbedrijven. Wij helpen u graag aan een vrijblijvende offerte van een betrouwbaar installatiebedrijf bij u in de buurt. Neem hiervoor contact met ons op.

Back To Top