Ga naar hoofdinhoud

Geef uw deuren meer allure met nostalgisch deurbeslag

Nostalgisch deurbeslag voor deuren met allure

Wilt u uw binnen- en buitendeuren een landelijke uitstraling geven die past bij uw interieur? Voorzie uw deuren dan van landelijk hang- en sluitwerk! Het creëren van een bepaalde uitstraling zit hem in de details. Landelijk hang- en sluitwerk kan uw interieur dus helemaal afmaken! Landelijk hang- en sluitwerk is verkrijgbaar bij de specialist in klassieke tuin en woningaccessoires. Hier vindt u deur- en raambeslag met een prachtig landelijke look. Wilt u meer te weten komen over landelijk hang- en sluitwerk? Lees dan dit blog! Wij hebben namelijk de verschillende mogelijkheden op het gebied van landelijk hang- en sluitwerk voor u op een rij gezet. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan de specialist bij u in de buurt.

De mogelijkheden op het gebied van nostalgisch deurbeslag

Met hang- en sluitwerk met een landelijke look kunt u uw binnen- en buitendeuren een compleet nieuwe uitstraling geven. Zeker voor een huis met een rustiek interieur is dit type hang- en sluitwerk echt een must! Om het eenvoudig voor u te maken, hebben wij de mogelijkheden op het gebied van raam- en deurbeslag voor u op een rij gezet:

  • Deurgrepen en meubelgrepen
  • Deurkloppers
  • Brievenbuskleppen
  • Klinkstellen en deurschuiven
  • Deurrozetten en raamroosters
  • Venstergrepen

Zoals u leest is van vrijwel alle soorten deur- en raambeslag een landelijke versie te koop. Naast landelijke deur- en venstergrepen is er ook hang- en sluitwerk verkrijgbaar met een klassieke, industriële, vintage of robuuste uitstraling. Ga snel langs bij de (online) specialist om alle mogelijkheden te ontdekken!

De materialen die worden gebruikt voor nostalgisch deurbeslag

Het hang- en sluitwerk van uw deuren en ramen wordt dagelijks gebruikt en heeft te maken met wind, water en kou. Het is daarom van belang dat het tegen een stootje kan. Het hang- en sluitwerk moet daarom van het juiste materiaal gemaakt zijn. Veelgebruikte materialen zijn brons of smeedijzer. Dit materiaal is niet alleen heel stevig, maar heeft ook een unieke, rustieke look. Andere materialen waar veelvuldig gebruikt van wordt gemaakt zijn gietijzer, ijzer en staal. Welk materiaal hang- en sluitwerk zou u willen aanschaffen? Bespreek uw wensen met de specialist en ontdek welk type raam- en deurbeslag bij u past.

Neem contact op met een specialist in klassiek deurbeslag

Wij hebben u in dit blog geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden op het gebied van landelijk hang- en sluitwerk. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de specialist bij u in de buurt. Zij voorzien u graag van meer informatie over het toepassen van deur- en raambeslag in en rondom uw huis.

Back To Top