Ga naar hoofdinhoud

Woningontruiming in Rotterdam in 3 stappen

Kies voor een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf

Heeft u binnenkort een woningontruiming in Rotterdam in uw agenda staan? Kies er dan voor om de woning vakkundig en discreet laten ontruimen door een ontruimingsbedrijf. In dit blog helpen wij u graag met tips om uw woning te ontruimen in drie simpele stappen. Met deze stappen is uw woningontruiming in Rotterdam zo gepiept.

Stap 1: Kies een ontruimingsbedrijf

Het ontruimen van een woning kan een verdrietige opgave zijn. Er zijn veel meer verschillende redenen waarom een woning in Rotterdam ontruimd zou moeten worden, zoals achterstallige huur, problemen met de verhuurder of het overlijden van de bewoner. Een goed ontruimingsbedrijf helpt u respectvol en ordelijk met de ontruiming. U doet er goed aan om uzelf deze emotionele klus te besparen en het werk uit handen te geven aan een professional.

Stap 2: Maak keuzes over de inboedel

In een woning in Rotterdam verzamelen zich een heleboel spullen over de jaren dat er wordt gewoond. Vaak blijven er na een eerste selectie van de inboedel nog een heleboel dingen over waarvan niet duidelijk is wat er mee moet gebeuren. Kies een ontruimingsbedrijf dat netjes met de spullen omgaat. Ook dient het bedrijf goed met u te overleggen wat er met de spullen moet gebeuren. Heeft u meubels die u niet weg wilt gooien maar ook niet zelf wilt houden? U kunt het ontruimingsbedrijf ook vragen om de goederen te doneren aan een kringloopwinkel in Rotterdam.

Stap 3: Maak afspraken over de oplevering

Bij een goed ontruimingsbedrijf heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden voor de oplevering. Zo kunt u het pand enkel leeg laten maken, kleine reparaties laten doen of zelfs raamdecoratie laten verwijderen. Vraag aan de eigenaar van het pand in Rotterdam wat de criteria voor de oplevering zijn, spreek dit vervolgens af met het ontruimingsbedrijf. Kijk eens op internet voor een ontruimingsbedrijf bij u in de buurt in Rotterdam. Wij wensen u veel succes met de ontruiming.

Back To Top