Ga naar hoofdinhoud

De meesterschilder heeft oog voor stijl en kleur

Een eigen spuiterij. Daar beschikken we bij Ton Mulder Schildersbedrijf BV over. Wij zijn gevestigd in Wieringerwerf. In onze spuiterij maken we snel en zeer professioneel de verf die nodig is voor een topresultaat. Alles wordt gemaakt in precies de juiste kleuren. Wij staan garant voor een constant hoge kwaliteit in de afwerking.

Spuiterij

Zo bent u steeds verzekerd van het beste dat mogelijk is. In de spuiterij werken wij voor bedrijven en particulieren. Wilt u bijvoorbeeld voor een bouwproject een groot aantal binnendeuren in precies dezelfde kleur aangeleverd krijgen? Dan maken we dit snel en goed voor u in orde. Heeft u een meubelstuk waar uzelf als particulier een strakke verflaag overheen wilt hebben? Dan maken we ook dit perfect voor u voor elkaar.

Over de verfmengmachine voor Wijzonol meubellakken

Bij Ton Mulder Schildersbedrijf BV beschikken we over een professionele verfmengmachine. Deze maakt deel uit van de spuiterij. De machine mengt iedere kleur. De Wijzonol meubellakken behoren tot de allerbeste die verkrijgbaar zijn. De verf gebruiken we om uw meubels te lakken. Daarnaast is het mogelijk om uw verf bij ons te laten mengen. U kunt er vervolgens zelf mee schilderen. Het resultaat bepaalt u natuurlijk zelf. Aan de kwaliteit van de geleverde verf zal het daarbij niet liggen. Die is van topkwaliteit en precies in de kleur die u wilt gebruiken. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden die onze spuiterij u nog meer te bieden heeft.

Waar kunt u voor terecht in de spuiterij?

Onze spuiterij is een zogenaamde natlakspuiterij. We noemen u een aantal voorbeelden van objecten die er worden voorzien van een perfecte verflaag:

  • Nieuwe binnen- en buitendeuren
  • Binnen- en buitendeuren die een nieuwe verflaag nodig hebben
  • Radiatoren
  • Meubels en andere interieur- en exterieurdelen
  • Keukenfronten

Spuiterij verf

Wilt u uw interieur grondig aanpakken en vernieuwen? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden die we met poedercoating in de spuiterij aan kunnen bieden.

Meer weten over de mogelijkheden in onze spuiterij?

Ton Mulder Schildersbedrijf BV is uw professionele allround schilder in Noord-Holland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft? Neem dan voor al uw vragen en het maken van een afspraak contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het vrijblijvend contact formulier.
Voor een snelle en goede service staan wij als meesterschilder garant. Hiervoor gebruiken we dus onder meer de eigen spuiterij.

Back To Top