Ga naar hoofdinhoud

Kwaliteit komt van de schilder

Een goed schilderbedrijf heeft u tegenwoordig veel te bieden. Bent u op zoek naar een schilderbedrijf in Noord-Holland? Kies dan voor Ton Mulder Schildersbedrijf. Wij zijn een allround schilderbedrijf. Daarbij zijn we op diverse manier gecertificeerd in het schildersvak en mogen we de titel meesterschilder voeren. Dat komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Er zijn strenge eisen en richtlijnen verbonden aan het mogen voeren van deze titel.

schilderbedrijf

Als particuliere of zakelijk klant van ons schilderbedrijf krijgt u hierdoor een aantal waarborgen op het gebied van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en daarbij behorende garanties. We leggen graag verder persoonlijk aan u uit op welke manier we als schilderbedrijf iets voor u kunnen betekenen.

Een schilderbedrijf met passie en aandacht voor het schildersvak

Ton Mulder Schildersbedrijf BV bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. We zijn begonnen in een kleine loods in Slootdorp. In een tijd dat het nog heel gewoon was om de administratie te doen vanuit een verder ongebruikte slaapkamer. De charme van deze kleinschaligheid maakte al snel plaats voor een groter pand. Het werk nam toen. Net als het aantal tevreden klanten en het aantal schilders dat zich bij ons aansloot. Sinds 2000 hebben we de beschikking over een ruim bedrijfspand in de Wieringermeer. Hier hebben we ook onze eigen natlakspuiterij. Deze wordt veel gebruikt om snel en vakkundig te kunnen produceren. Dat gebeurt nauwgezet en op de voordeligste manier. Het handmatige schilderwerk heeft altijd bij ons gehoord. We denken ook niet dat dit ooit nog veranderd. Daarvoor vinden we het werken op locatie als schilder namelijk veel te leuk.

Waarom kiezen voor Ton Mulder als uw schilderbedrijf?

We zetten graag voor u uiteen waarom wij ons als schildersbedrijf onderscheiden van onze collega-schilders:

Schildersbedrijf kwast

  • Veel ervaring en vakkundige schilders
  • Meesterschilder bedrijf
  • Scherpe prijzen en duidelijke offertes
  • Specialistische technieken kennen voor ons weinig geheimen
  • Eigen spuiterij voor snel en nauwkeurig uitgevoerde opdrachten

Wilt u meer weten over schilderwerk, behangen door de schilder of heeft u dat ene lastige schilderklusje nog steeds liggen? Dan zijn we er voor u. Snel, goed en voordelig.

Schakel Ton Mulder in als uw schilderbedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact op met Ton Mulder Schildersbedrijf BV. Wij zijn te bereiken via het vrijblijvend contactformulier. Zien we u binnenkort om te praten over de mogelijkheden van ons schilderbedrijf?

Back To Top