Zonwerend glas

Kies voor meer comfort bij Ton Mulder

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zonwerend glas kan komen zetten? Kies dan voor Ton Mulder Schildersbedrijf. Voor meer comfort in uw woning kunnen wij glas zetten dat niet alleen zonwerend is, maar ook nog eens energiebesparend en mooi voor het oog. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Lees op deze pagina verder over zonwerend glas en neem voor het maken van een afspraak contact op via onderstaande contactgegevens.

Voordelen van zonwerend glas

Glas dat zonwerend is, houdt de warmte tegen, maar laat tegelijkertijd het daglicht naar binnen. Door de zonwerende coating wordt het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst. In vergelijking met bijvoorbeeld dubbel glas, kan de zonwerende variant de warmte tot wel 60 procent filteren. Ideaal als u bijvoorbeeld veel ramen in uw woning heeft en niet voor elk raam buitenzonwering wilt aanbrengen. Met glas dat zonwerend is, zorgt u ervoor dat uw woning binnen niet te warm wordt en is daarnaast ook nog eens relatief goedkoop in de aanschaf. Daarnaast is het ook nog eens een goed alternatief voor buitenzonwering, gezien het feit dat uw uitzicht op deze manier geblokkeerd wordt. Uw woning krijgt hierdoor een strakke en moderne look.

Zonwerend en goedkoop!

Bent u inmiddels al overtuigd van de eigenschappen van deze beglazing? Bij Ton Mulder helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw beglazing. Wij geven uw woning een compleet nieuwe look en kunnen u tevens adviseren over energiebesparende maatregelen omtrent beglazing. Kiest u voor Ton Mulder, dan kiest u voor:

  • Beste kwaliteit producten
  • Professionele vakmensen
  • Vrijblijvende offertes
  • Voordelige tarieven
  • Ook voor advies!

Neem contact op voor een afspraak!

Graag plannen wij een afspraak met u in zodat wij u meer kunnen vertellen over ons glas dat zonwerend is. Bel ons op telefoonnummer 0227-600700 en wij komen graag het zonwerend glas bij u zetten!