Schilder Wormerveer

Uw schildersbedrijf geeft het leven kleur

Zoekt u de beste schilder in Wormerveer? Dan bent u bij schilder Ton Mulder aan het juiste adres. Ton Mulder Schildersbedrijf is gevestigd bij u om de hoek in Wormerveer. We werken vanuit een modern bedrijfspand in Wieringerwerf. Heeft u in Wormerveer behoefte aan topkwaliteit en kleur voor uw schilderwerken en wandafwerking? Dan zijn wij u graag van dienst. Als schilder behangen we ook in uw woning en kantoor. Wist u dat wij beschikken over een spuiterij? In deze spuiterij hebben wij de modernste apparatuur voor natlakspuiten. Deze specialiteit passen we op steeds meer plaatsen toe. Natuurlijk ook bij u in Wormerveer. De resultaten die we weten te bereiken voor onze klanten zijn onderscheidend in kwaliteit en afwerking. Hoogwaardige lakken zorgen voor een perfecte uitstraling. We stellen de combinatie van kleuren precies zo samen als u wenst. Heeft u daarbij advies nodig? Dan zijn als schilder in Wormerveer u daarbij graag behulpzaam.

Ontwikkelingen als schilder

Ton Mulder is net als veel bedrijven klein begonnen. Na ruim 30 jaar ervaring als schilder is duidelijk dat Ton Mulder als schilder voortdurend met de tijd is meegegaan. Sinds 2000 is er een modern bedrijfspand in Wieringerwerf. Natuurlijk kunnen we nog steeds uw wandafwerking prima verzorgen door deze te behangen. Door de toepassing van specialistische technieken zijn we echter ook steeds beter in staat om duurzaam en milieuvriendelijk de wandafwerking met verf te verzorgen. Daarbij rekenen we de productie vanuit de natlak spuiterij tot onze specialiteiten. Net als het op de voordeligste wijze onderhouden en verfraaien van uw plafonds. We leggen u graag meer uit over de mogelijkheden. Neem daarover ook in Wormerveer contact met ons op.

Waarom u kiest in Wormerveer voor Ton Mulder als uw schilder

We zetten graag een aantal voordelen van ons schildersbedrijf voor u op een rij:

  • Dertig jaar ervaring zorgt voor gedegen vakwerk
  • Kwaliteit gegarandeerd door diverse certificering
  • Gebruik van milieuvriendelijke verf en lak en duurzame toepassingen
  • Specialist in het spuiten van metaal en hout in eigen spuiterij
  • Latex spuiten
  • Renovatie van gevelbeplating

Voor het reguliere schilderwerk en het onderhoud van uw schilderwerken bent u bij ons natuurlijk ook op de juiste plaats.

Schilder Wormerveer

Isoleer uw huis in Wormerveer met isolatieglas

Wilt u uw energie rekening verlagen? Kies dan voor isolatieglas van schildersbedrijf Ton Mulder. Wij komen het isolatieglas vakkundig en snel bij u plaatsen in Wormerveer. Naast isolatieglas kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van andere beglazing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidsglas. Met veiligheidsglas in uw woning houdt u gegarandeerd inbrekers buiten. Dus bent u op zoek naar nieuw isolatieglas of veiligheidsglas? Voor al uw beglazing moet u bij Schildersbedrijf Ton Mulder zijn.

Neem contact op met de schilder in Wormerveer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Mulder Schildersbedrijf via 0227-600700. We zijn u graag van dienst als uw schilder in Wormerveer.