Veiligheidsglas

Loop geen onnodige risico’s

Veiligheidsglas zorgt voor bescherming. Bescherming tegen inbrekers bijvoorbeeld. Veiligheidsglas dat zorgt dat niemand er doorheen kan vallen is een ander voorbeeld. Verder kennen we natuurlijk het veiligheidsglas waar we gewoon overheen kunnen lopen. De laatste is misschien wel het ultieme voorbeeld van de krachten die glas kan weerstaan zonder te breken. Voor het plaatsen van veiligheidsglas heeft u natuurlijk een professioneel bedrijf nodig. Ton Mulder Schildersbedrijf BV is zo’n professional. Wij zijn een allround schildersbedrijf in Noord-Holland. Wij weten veel, zo niet alles, over de manier waarop veiligheidsglas ook echt veilig is. Het gaat tenslotte niet alleen om het glas, maar ook om de manier waarop dit bevestigd is. Is de bevestiging van het sterkste glas niet goed? Dan loopt u net zoveel risico als bij gewoon glas. Wij raden u daarom aan om bij dit type werk altijd te kiezen voor een professional. Bijvoorbeeld voor Ton Mulder Schildersbedrijf BV.

Veiligheidsglas is steeds vaker nodig

We zien de toepassing op steeds meer plaatsen ontstaan. Glas is op veel plaatsen de ideale oplossing als er wel zicht moet zijn. De sterkte van glas is daarnaast uitermate geschikt om inbrekers te weren. De doorkijk in musea en bij prestigieuze projecten is natuurlijk fantastisch. Laten we daarbij met elkaar ervoor zorgen dat de noodzakelijke veiligheid gewaarborgd wordt. We leggen u graag meer uit over onze aanpak daarin. Dan kunnen we u ook een passende aanbieding doen. Eventueel kunt u daarnaast nog verder op kosten besparen door te kiezen voor combinaties met andere werkzaamheden die we tegelijkertijd uit kunnen voeren.

5 Redenen om te kiezen voor de professionals van Ton Mulder

Ton Mulder Schildersbedrijf BV is een allround schildersbedrijf. Bij ons geniet u onder meer van de volgende voordelen:

  • Tientallen jaren ervaring in het schildersvak
  • De beste prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Snel en effectief werken met een eigen (natlak) spuiterij
  • Expert in het plaatsen van glas, zoals veiligheidsglas
  • Combineer werkzaamheden door de schilder en bespaar hierdoor veel geld

veligheidglas

Interesse in veiligheidsglas?

Heeft u interesse in veiligheidsglas? Wij plaatsen veiligheidsglas voor u in Wieringerwerf, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, Haarlem, Amsterdam, Schagen, Heerhugowaard, Zaandam, Wormerveer, Heemskerk, Enkhuizen, Utrecht, Purmerend, Castricum, Medemblik.

Kies voor de allround professional in veiligheidsglas en vraag informatie aan

Wij helpen u graag verder bij al uw vragen op het gebied van schilder- en behangwerk en het plaatsen van glas. U kunt ons hierover bellen op telefoonnummer 0227-600700. U krijgt direct een professioneel antwoord. U kunt ons natuurlijk ook bellen als u al weet dat u bij ons aan het juiste adres bent en direct een afspraak wilt maken. Over het plaatsen van veiligheidsglas bijvoorbeeld.