Ton Mulder Garantieplan voor: particulieren en VvE’s

Onontkoombaar

Vroeg of laat moet elke huiseigenaar er aan geloven: het schilderen van de buitenkant van het huis.
Zelf doen is natuurlijk altijd mogelijk, maar dit vraagt veel tijd en brengt niet zelden de nodige frustraties met zich mee.

Ton Mulder Garantieplan

Wanneer u kiest voor het Ton Mulder Garantieplan bent u altijd verzekerd van vakkundig onderhoud èn uw woning blijft in perfecte conditie. Dat betaald zich altijd uit zoals bij een toekomstige verkoop (tot 10% meerwaarde).

Ton Mulder Onderhoudsysteem

Kostenspreiding

Het Ton Mulder Garantieplan is een onderhoudsregeling, waarbij alle kosten gespreid zijn en uw huis in topconditie komt én blijft. Zoals u begrijpt, varieert dit van huis tot huis.
Ton Mulder geeft u advies over een onderhoudsschema op maat: afgestemd op uw woning en uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om groot onderhoud in het Plan op te nemen.

Alle afspraken bij de prijs inbegrepen

Alle afspraken worden samen met het onderhoudsplan vastgelegd in een duidelijke overeenkomst. Op basis hiervan berekent Ton Mulder het bedrag per maand.Met dit bedrag bent u in één keer klaar, want alles is inbegrepen: voorrijkosten, kwaliteitsmaterialen, manuren, enzovoort.

Meer weten over het Ton Mulder Garantie plan?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij informeren u graag over Ton Mulder Garantieplan voor het onderhoud van uw woning.