Schilder

Uw schilderwerk onder handen

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig schilder om uw schilderwerken onder handen te laten nemen, bent u bij deze schilder aan het juiste adres. Wij werken enkel met de beste kwaliteit materialen en ons bedrijf is bekroond met de erkenningsregeling. Daarom noemen wij onze schilders met recht meesters in kleur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website of vraag eens een offerte aan.

Buiten schilder

U loopt langs uw woning of bedrijfspand en het valt u ineens op dat uw gevel wel een nieuw likje verf kan gebruiken. Afgebladderde verf en beschadigingen door weersinvloeden vormen vaak reden om een schilder te bellen. De gevel van een pand is bepalend voor het aangezicht van uw woning. En wie wil er nu tegen een onverzorgde gevel aankijken? Veel mensen denken dat de verflaag die u ziet de kwaliteit van het schilderwerk bepaalt. Dit is echter niet het geval. Voorbereiding en voorbehandeling bepalen de kwaliteit van het schilderwerk. De schilder van Ton Mulder Schildersbedrijf komt bij u langs om de status van het schilderwerk te bepalen en te inventariseren wat nodig is om uw pand weer in topconditie te krijgen!

Binnen schilder

Waarschijnlijk heeft u zelf al weleens de schilderkwast ter hand genomen. En gemerkt dat het lastig is om randjes strak af te werken en een mooie scheiding tussen muur en plafond te krijgen. Het kost vaak tijd en het resultaat kans soms zelfs tegenvallen. Kortom: schoenmaker blijf bij je leest en schakel Ton Mulder in! Dus zijn de muren van uw interieur weer aan een nieuwe, frisse kleur toe? Wij toveren uw binnenschilderwerk om tot een moderne look.

Kies ook voor een erkend schilder

Ton Mulder is erkend in kwaliteit en vakmanschap.

Met ons bedrijf maakt u dus nooit een verkeerde keuze. Voordelen van onze service zijn:

  • Ruim 30 jaar ervaring in het vak
  • Altijd de nieuwste technieken voor het beste resultaat
  • Persoonlijk advies op maat
  • Ook voor overige wandafwerking, behangen en spuiterij
  • Scherpe tarieven voor zowel uurloon van de schilder als materiaal
  • Vrijblijvende offertes

Schilder

Vraag een schilder offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen om de mogelijkheden van uw binnen- of buitenschilderwerk te laten beoordelen? Maak dan gauw een afspraak. Wij komen bij u langs en knappen uw pand binnen no time voor u op! Bel onze schilder op telefoonnummer: 0227-600700.