Schilder Schagen

Uw schilderwerk onder handen

Bent u op zoek naar een schilder in Schagen die uw schilderwerk vakkundig onder handen kan nemen? Dan bent u bij Ton Mulder Schildersbedrijf aan het goede adres. Voor zowel particulieren als ondernemers kunnen wij kwalitatief hoogstaande schilderwerken afleveren om uw woning of bedrijfspand in Schagen in topconditie te houden. Elke dag weer gaat onze schilder met liefde voor het vak aan het werk om de mooiste projecten te realiseren.

Meer dan 30 jaar ervaring

Hoewel wij niet graag opscheppen, durven wij toch te beweren dat wij een uitermate kundig en ervaren schildersbedrijf zijn. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op zak en door onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maakt u ook in Schagen een geschikte keuze wanneer u voor onze schilder kiest. Ons team van enthousiaste medewerkers blijven zich continu ontwikkelen in het vakgebied en dit is dan ook terug te zien in de mooie resultaten. Wij maken met kleine details een groots geheel.

Op zoek naar een nieuwe wandafwerking in Schagen?

Bent u toe aan een nieuw behang maar heeft u geen zin om uw woning of kantoor in Schagen zelf te behangen? Dan kan Schildersbedrijf Ton Mulder u helpen. Onze behanger gaat snel en effectief te werk. Op deze manier heeft u binnen no-time een nieuwe wandafwerking. Ook voor andere wandafwerkingen kunt u bij Schildersbedrijf Ton Mulder terecht. Zo doen wij onder andere ook stucwerk en structuurverf. Dus bent u toe aan een nieuw behang of andere wandafwerking? Laat de behanger van Schildersbedrijf Ton Mulder u ontzorgen.

Uw meubels voorzien van een nieuwe look?

Sommige oppervlakken zijn niet geschikt om met een kwast of roller te bewerken. Geen probleem, in de spuiterij van Ton Mulder kunnen wij uw meubels in één keer van een mooie egale laag verf voorzien. Onze schilder in Schagen geeft u graag meer advies over hoe u uw meubels het beste kunt laten behandelen.

Onze schilder doet meer!

Heeft u naast schilderwerken ook muren die moeten worden behangen? Ook dan kan onze schilder u komen helpen. Binnen no time zijn uw muren van een strak en glad behang voorzien. Op deze manier heeft u hier zelf geen omkijken naar. Dat is toch ideaal? Vraag in Schagen eens naar de mogelijkheden van onze wandafwerking.

Schilder Schagen

Kleuradvies

Wilt u eens wat anders met uw interieur maar weet u niet precies welke kleuren een boost geven aan uw woning in Schagen? Onze schilder in Schagen kan u van het beste kleuradvies voorzien. Wij kijken daarbij naar details, lichtinval, tinten en materialen. Onze schilder kan elke gewenste kleur leveren. Ook wanneer u besluit zelf aan de slag te gaan met uw schilderwerken.

Wordt u ook een tevreden klant?

Heeft u een beeld gekregen van wat Ton Mulder Schildersbedrijf kan betekenen voor u in Schagen? Mooi! Wij hopen ook van u een tevreden klant te kunnen maken. Dat is ons streven. Vraag daarom eens een offerte aan en maak een afspraak zodat onze schilder in Schagen u van dienst kan zijn! Bel ons op 0227-600700.