Renovatie gevelbeplating

Laat uw gevel voordelig opknappen

Is de gevel van uw bedrijfspand afgewerkt met gevelbeplating? Dan wilt u natuurlijk dat deze beplating in topconditie is en blijft. De gevel van uw pand bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijf. Voorbijgangers en bezoekers zien de gevel toch als eerste en vormen zich aan de hand hiervan een beeld. Door weersinvloeden en de tand des tijds kan de conditie van de gevelbeplating echter langzaam achteruit gaan. Beschadigingen, afbladderende coating… niet wenselijk! Kies dan ook voor de gevelcoating van Ton Mulder Schildersbedrijf. Lees hieronder meer over deze manier van gevelrenovatie en neem contact met ons op.

Bespaar een hoop geld met gevelcoating!

Door water, licht, wind en vervuiling kunnen de platen van uw gevel in de loop van de tijd dof raken. Kleuren worden vaal en dit geeft toch algauw een onverzorgde uitstraling aan uw bedrijfspand. Zoals hierboven al is benoemd maken wij echter gebruik van een speciale coating voor het renoveren van uw gevelbeplating. Op deze manier krijgt uw gevel een algehele opknapbeurt, zonder dat u de platen in zijn geheel hoeft te vervangen. Ideaal, want u bespaart hier een hoop geld mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze manier van gevelrenovatie? Wij maken graag een afspraak met u zodat wij u professioneel kunnen adviseren.

De mogelijkheden van gevelrenovatie door Ton Mulder

Voor het renoveren van de gevelbeplating met gevelcoating, volgt Ton Mulder Schildersbedrijf een aantal stappen en materialen. Graag zetten wij die hieronder voor u op een rij, zodat u meer inzicht krijgt in de voordelen van gevelcoating:

  • Coating met een primer, speciaal voor verschillende soorten staal
  • Speciale beschermlaag (corrosiebescherming) voor roestwering en waterdichting
  • Aanbrengen van decoratieve deklaag. Mogelijk in verschillende RAL kleuren

U ziet het, door gebruik te maken van coating speciaal voor metaal, wordt de duurzaamheid van uw gevelbeplating verlengd. Het is dus een zeer duurzaam en goedkoper alternatief voor het in zijn geheel laten vervangen van de beplating.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de gevelrenovatie van Ton Mulder Schildersbedrijf? Wij zijn uw betrouwbaar partner! Ook voor uw binnen – of buitenschilderwerk en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op telefoonnummer 0227-600700 en wij verzorgen graag uw gevelrenovatie.