Over ons

1982: Start van uit een voormalig melkloods

Ton Mulder schildersbedrijf werd opgericht per 01-11-1982 te Slootdorp, vanuit de voormalig melkloods van de fam. Kaptein aan de Brink in Slootdorp, werd een start gemaakt met één medewerker.
De offertes en alle administratieve werkzaamheden werden vanaf één van de slaapkamers, als kantoor ingericht, in de woning van Ton Mulder gedaan.
Als eerste werden opdrachten uitgevoerd voor Rijksgebouwendienst in Den Helder en Dienst der Domeinen in Wieringerwerf, de gemeente Wieringermeer en een aantal particulieren volgde al snel.
Door de snel groeiende orderportefeuille kwamen er steeds meer schilders bij Ton Mulder werken, na enkele jaren werd in 1986 het bedrijfspand met woonhuis van Struik Wieringermeer BV aangekocht gelegen aan de Kerkstraat in Slootdorp.
Werkplaats en kantoor werden op één locatie ondergebracht, de werkplaats was belangrijk groter dan die aan de Brink waarin de start was gemaakt.
Het kantoortje werd ondergebracht in de oude winkel van de fa. Struik.
Ook toen stond de groei niet stil, op het eiland Texel werden ca. 500 recreatiewoningen in opdracht verworven, destijds een megaopdracht voor Ton Mulder.

1994: In gebruik name showroom en kantoor

In 1994 werd het voormalig bijkantoor van de Rabobank aan de Julianalaan te Slootdorp aangekocht en het kantoor werd na een grondige opknapbeurt in gebruik genomen als showroom en kantoorgebouw.
In hetzelfde jaar werd aan de Kerkstraat in Slootdorp een multifunctionele spuiterij opgestart voor het spuiten van bouwonderdelen als; kozijnen, ramen en deuren, radiatoren, kanteldeuren, meubelen en keukens, een grote verscheidenheid dus.

1998: Op zoek naar een nieuwe locatie

Door alle uitbreidingen en problemen met de milieuvergunning, maar vooral door ruimtegebrek in de bedrijfsgebouwen en het kantoor, werd er uitgekeken naar een nieuwe locatie om een nieuw bedrijfspand neer te zetten.
Er werden plannen gemaakt en de grond werd aangekocht op industrieterrein “De Stek” te Wieringerwerf. In dit nieuwe pand zouden het schildersbedrijf en de spuiterij weer onder één dak kunnen worden gebracht.

Nu gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw aan de Medemblikkerweg 6e

Sinds enige tijd is Ton Mulder Schildersbedrijf gevestigd in een representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Medemblikkerweg 6e in Wieringerwerf. Vanuit deze centraal gelegen locatie zijn wij in staat om snel en flexibel onze werkzaamheden in de hele regio uit te voeren.

VCA gecertificeerd

Ton Mulder Schildersbedrijf is sedert 14 juli 2014 volledig VCA gecertificeerd voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden.