Onderhoud

Een behouden huis

Onderhoud van uw bedrijf of woonhuis is belangrijk voor het behoud van het pand. Maar nog belangrijker is: hoe onderhoud je het…

De kwaliteit van het product is veelzeggend voor hoogwaardige afwerking. De eigenschappen van verf, sierpleister of een andere wandafwerking zijn doorslaggevend voor de esthetische waarde en levensduur.

Ton Mulder weet haarfijn de weg in het enorme aanbod. Hij scheidt het kaf van het koren. Wat voor u overblijft, is het neusje van de zalm.

Bedrijfsgebouwen

Ton Mulder verzorgt voor het bedrijfsleven het BOSS (Bedrijven Onderhoud Schilder-Systeem).
Bedrijven die eigen panden hebben kunnen hier gebruik van maken, alsmede beleggers die pand aan bedrijven verhuren.
Van elk pand wordt een inventarisatie opgesteld en aan de hand daarvan een meerjarige onderhoudsplanning voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. De looptijd en de werkzaamheden worden in overleg met de klant bepaald.
Het onderhoud hoeft zich niet alleen tot schilderwerken te beperken, maar kan alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden omvatten.

Onderhoud

Belangrijkste voordelen:

  • Behoud van uw panden en dus de waarde van uw panden;
  • Een overzichtelijke onderhoudsplanning;
  • Spreiding van kosten en verwerking van kosten in budgetten en jaarlijkse begrotingen.
  • Een goede garantieregeling waardoor u geen omkijken naar de staat van uw gebouwen meer heeft.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Woonhuizen

Ton Mulder Schildersbedrijf heeft ook interessante mogelijkheden voor het onderhoud van woonhuizen. Dit is het Ton Mulder Garantieplan. Klik hier voor meer informatie over het Ton Mulder Garantieplan.