Houtrot

Heeft uw woning onderhoud nodig?

Regen, wind, zonneschijn: door al dit soort weersinvloeden heeft de gevel van uw woning veel te verduren. Op het oog kan de buitenkant van uw woning nog strak in de lak zitten. Maar wat is de conditie van het hout onder de verf? Vaak kunnen kozijnen, vensters en deuren een opknapbeurt gebruiken. Een jaarlijkse controle en gedegen onderhoud zorgen ervoor dat schilderwerk langer meegaat. Ton Mulder Schildersbedrijf gaat houtrot te lijf en kan het onderhoud van uw woning of bedrijfspand voor haar rekening nemen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Voorkom houtrot, laat onderhoud plegen!

Voor het behoud van uw pand is onderhoud essentieel. Houtrot kan de basis van uw woning aantasten en voor veel reparatie zorgen. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Door op regelmatige basis onderhoud te laten plegen en uw woning of bedrijfspand te laten controleren op houtrot voorkomt u een hoop onnodige kosten!

Oorzaken

Ongemerkt kan houtrot een hoop schade aan de houten onderdelen van uw woning veroorzaken. Door slecht onderhoud of beroerd schilderwerk treedt houtrot op door het contact met vocht. Wanneer het hout niet voldoende is behandeld met speciale verf, tast het vocht het hout langzamerhand steeds verder aan. U kunt dit zelf vaak al goed herkennen.

Houtrot

Reparatie van houtrot

Door het geoefende oog van de schilders van Ton Mulder Schildersbedrijf is het eerste begin van houtrot meteen te herkennen. Wij voeren een grondige inspectie uit waarbij gekeken wordt of het noodzakelijk is om het gehele kozijn te vervangen, of enkel een reparatie volstaat. Door het rottende hout uit te frezen, op te vullen en van een nieuwe, goede beschermlaag te voorzien bent u binnen no time van de problemen af en kunt u weer jarenlang genieten van uw kozijnen en vensters!

Houtrot

Heet u last van houtrot? Wij lossen het voor u op in Wieringerwerf, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, Haarlem, Amsterdam, Schagen, Heerhugowaard, Zaandam, Wormerveer, Heemskerk, Enkhuizen, Utrecht, Purmerend, Castricum en Medemblik

Vervangen of repareren?

Ton Mulder Schildersbedrijf weet als geen ander hoe het rottende hout behandeld moet worden. Wij zorgen voor reparaties die onzichtbaar zijn. Mits de behandelde houten onderdelen van de woning goed onderhouden worden, blijven deze als nieuw! Is er toch vervanging van een deur of kozijn nodig, dan zorgt schildersbedrijf Ton Mulder uiteraard voor de meest voordelige en geschikte oplossing. Daarbij zullen wij u altijd van gedegen en eerlijk advies voorzien. Heeft u behoefte aan advies of wilt u een offerte op laten stellen om beginnend of vergevorderd houtrot aan te pakken? Bel Ton Mulder dan op nummer 0227-600700.