Schilder Hoorn

Uw woning onder handen nemen?

Wanneer u uw woning of bedrijfspand onder handen wilt laten nemen, gaat u natuurlijk voor kwaliteit. Dat is vanzelfsprekend, want u wilt er jarenlang plezier aan beleven. Voor een vakkundig schilder in Hoorn schakelt u dan ook Ton Mulders Schildersbedrijf in. Onze schilders werken enkel met de kwalitatief meest hoogwaardige producten. Wij zorgen voor het mooiste resultaat van uw schilderwerken. Tevens kunnen wij u in Hoorn van dienst zijn als u hulp nodig heeft bij behangen of overige wandafwerking. Of misschien wilt u uw meubels van een nieuwe kleur voorzien door onze spuiterij. Hoe dan ook, onze schilder staat voor u klaar!

Gerenommeerd schilder in Hoorn

Na de oprichting in 1982 groeide Ton Mulder Schildersbedrijf al snel uit tot een gerenommeerd bedrijf. Na een flink aantal grote opdrachten en bedrijfsuitbreidingen, zijn wij momenteel met trots werkzaam vanuit ons representatieve bedrijfspand in Wieringerwerf. Ook in de regio Hoorn bieden wij onze diensten aan op het gebied van onder andere schilderwerken, spuiterij en onderhoudswerkzaamheden. Ons schildersbedrijf en onze schilder zijn voor zowel particulieren als voor ondernemers werkzaam.

Behoud uw pand met onderhoud

Essentieel voor het behouden van een pand is op regelmatige basis onderhoud laten plegen door een schilder. Ton Mulder biedt een totaalpakket aan voor bedrijven en particulieren in Hoorn, zodat uw panden in topconditie blijven. Alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden neemt onze schilder in Hoorn voor zijn rekening. Wij geven u graag meer advies over ons onderhoudsplan op maat.

Toe aan een andere Wandafwerking in Hoorn?

Bent u toe aan een nieuw behang maar heeft u geen zin om uw woning of kantoor in Hoorn zelf te behangen? Dan kan Schildersbedrijf Ton Mulder u helpen. Ook voor andere wandafwerkingen kunt u bij Schildersbedrijf Ton Mulder terecht. Zo doen wij onder andere ook stucwerk en structuurverf. Onze behanger gaat snel en effectief te werk. Op deze manier heeft u weinig hinder van de werkzaamheden. Dus bent u toe aan een nieuw behang of andere wandafwerking? Laat de behanger van Schildersbedrijf Ton Mulder u ontzorgen.

Geef uw interieur een nieuwe look

Uitgekeken op uw interieur? Of wilt u die kast eens laten opknappen? Om alles te gaan vervangen is vaak een flinke investering. Ook daarvoor biedt Ton Mulder in Hoorn de oplossing. In onze eigen spuiterij kunnen wij uw meubels van een nieuwe kleur voorzien. Op deze manier bent u op een voordelige manier van een modern interieur voorzien. Ook daarvoor kunt u onze schilder inschakelen!

SChilder Hoorn

Meer weten?

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf als schilder in Hoorn? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om uw woning een nieuwe frisse look te geven. Onze schilder verwerkt uw wensen en voorkeuren in een vrijblijvende offerte. Wilt u meer weten? Bel ons dan op telefoonnummer 0227-600700 voor een afspraak met onze schilder in Hoorn.