Schilder Enkhuizen

Kies voor een specialist in schilderwerken

Wilt u gebruik maken van een professionele schilder in Enkhuizen? Kies dan voor Ton Mulder Schildersbedrijf BV. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Enkhuizen. Wij zijn niet alleen schilder. Ook voor behangen en wandafwerking kunt u bij ons uitstekend terecht. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen spuiterij. Deze spuiterij beschikt over de modernste apparatuur voor natlakspuiten. Heeft u bijvoorbeeld een metaal- of houtsoort die u wilt laten spuiten? Dan zorgen wij dat dit perfect wordt afgewerkt. In iedere gewenste kleur. Natuurlijk met volledige service en garantie. Dat spreekt voor zich. Onze vakmensen zorgen iedere keer opnieuw voor gedegen vakwerk. Als schilder, behanger of als specialist in plafond- en wandafwerking.

Dertig jaar ervaring als schilder in Enkhuizen en elders in de regio

Ton Mulder Schildersbedrijf BV werd opgericht in 1982. We begonnen als klein schildersbedrijf in een pand in Slootdorp. Zoals bij kleine bedrijven gebruikelijk werd de administratie bijgehouden vanuit een kamer in het woonhuis. We groeiden snel. Steeds meer mensen, ook in Enkhuizen, wisten ons als schilder te waarderen. Daarbij deden we al in het eerste stadium ook aan behangen en wandafwerking. De vragen vanuit de markt zijn voor ons steeds aanleiding om hierop in te spelen. We lopen voorop als het gaat om moderne toepassingen. De ontwikkelingen leidden tot steeds grotere bedrijfspanden en meer personeel. Steeds vaker sloten schilders zich bij ons aan. Sinds 2000 werken we vanuit een bedrijfspand in Wieringerwerf. Hier is ook onze spuiterij gevestigd. Dit is een van onze paradepaardjes. We bedienen onze klanten in Enkhuizen en elders met hoogwaardige afwerking van vele materiaalsoorten. Ook dit maakt ons meer dan alleen een goede schilder.

Kies voor ons als schilder, behanger, spuiter en afwerker

We geven u graag een kort overzicht van de diensten die wij als schildersbedrijf aanbieden:

  • Schilderwerken van hoogwaardig niveau
  • Behangen en wandafwerking
  • Latex spuiten
  • Onderhoud van schilderwerk, wanden en plafonds
  • Afwerking van vele materialen in eigen spuiterij

SChilder Enkhuizen

We voeren onze diensten uit voor klanten in Enkhuizen en ruime regio. Vanuit de spuiterij bedienen we ook klanten uit andere delen van Nederland.

Meer weten over de mogelijkheden die we als schilder in Enkhuizen bieden?

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van onze diensten in Enkhuizen? Neem dan voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0227-600700. Wij zijn uw professionele schilder in Enkhuizen.