Schilder Castricum

Balans in kleur en stijl bij uw schilderwerken

U zoekt een goede schilder in Castricum? Neem dan contact op met Ton Mulder Schilderbedrijf BV. Wij zijn uw schilder uit de regio Castricum die zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk verzorgt. We zijn snel en flexibel en leveren de beste kwaliteit schilderwerken. Naast schilderwerk verzorgen wij ook andere vormen van wandafwerking in Castricum en omstreken. Hierbij kunt u denken aan behangen, het aanbrengen van isolatieglas en andere beglazing en houtrot verwijderen. Heeft u in Castricum een project of losse opdracht waar u ons als schilder bij inschakelt? Reken dan op onze kwaliteit en vakmanschap. Dat doen we inmiddels al meer dan dertig jaar bij u in Castricum en op tal van andere plaatsen. Maak ook gebruik van onze diensten als u wilt laten behangen of als u een perfecte wandafwerking wenst. Daarnaast zijn we niet zomaar een schilder. We bieden u namelijk de beste allround kwaliteit. Daarnaast hebben we een aantal specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het werk dat we vanuit onze eigen spuiterij in de Wieringermeer doen. Daar vertellen we u hieronder graat wat meer over.

Houd inbrekers buiten met veiligheidsglas in uw woning in Castricum?

Wilt u uw woning optimaal beveiligen tegen inbrekers? Kies dan voor veiligheidsglas van schildersbedrijf Ton Mulder. Wij komen het veiligheidsglas betrouwbaar en snel bij u plaatsen in Castricum. Naast veiligheidsglas kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van andere beglazing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatieglas. Met isolatieglas in uw woning verlaagt u gegarandeerd uw energierekening. Dus bent u op zoek naar nieuw isolatieglas of veiligheidsglas? Voor al uw beglazing moet u bij Schildersbedrijf Ton Mulder zijn.

De natlakspuiterij van Ton Mulder Schildersbedrijf

Sinds het jaar 2000 beschikken we in de buurt van Castricum over een eigen spuiterij. Deze zogenaamde natlakspuiterij is modern en maakt het mogelijk om op een hoogwaardige manier materialen af te lakken. Veel bouwmaterialen worden er behandeld. Bijvoorbeeld deuren, kozijnen en veel plaatmaterialen. Voor onderhoud en vernieuwing wordt ook vaak gebruik gemaakt van de spuiterij. De binnendeur die nog prima in orde is, maar wel een nieuwe laklaag kan gebruiken kan door ons worden behandeld. Zo ziet uw voordeur, binnendeur of bijvoorbeeld keukenfronten en binnenkort weer fraai uit. Door ons binnen de korte keren deze te laten voorzien van een frisse vernieuwde look. Is het interieur van uw kantoor in Castricum of elders aan vernieuwing toe? Dan kunt u zichzelf enorm veel kosten besparen. We bespreken graag verder persoonlijk met u wat de mogelijkheden zijn om uw kantoormeubilair te laten vernieuwen.

Waar kunt u bij uw schilder in Castricum voor terecht?

  • Schilderwerken van uitstekende kwaliteit
  • De schilder die ook komt behangen
  • Wandafwerking en onderhoud aan uw plafonds
  • Vakwerk uit eigen spuiterij
  • Latex spuiten
  • Renovatie van gevelbeplating

Schilder Castricum

Op zoek naar een behanger in Castricum?

Bent u toe aan een nieuw behang maar heeft u geen zin om uw woning of kantoor in Castricum zelf te behangen? Dan kan Schildersbedrijf Ton Mulder u helpen. Onze behanger gaat snel en effectief te werk. Ook voor een andere wandafwerking kunt u bij Schildersbedrijf Ton Mulder terecht. Zo doen wij onder andere ook stucwerk en structuurverf. Dus bent u toe aan een nieuw behang of andere wandafwerking? Laat de behanger van Schildersbedrijf Ton Mulder u ontzorgen.

Neem contact op voor al uw schilderwerken in Castricum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u als schilder kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer van Ton Mulder Schildersbedrijf BV is 0227-600700. Zien we u binnenkort ook om gebruik te maken van onze diensten als schilder in Castricum?