Behangen

Zijn uw muren toe aan een nieuwe behang?

Niet zelf aan de slag, maar uw muren laten behangen? Ton Mulder Schildersbedrijf staat voor u klaar om uw muren en wanden van een strak behang te voorzien. Ideaal als u zelf geen tijd en zin heeft om uw muren te behangen. Dit vergt toch vaak wat tijd en precisie. En wellicht bent u er zelf gewoonweg niet handig in. Geen probleem, wij staan voor u klaar om uw woning van een nieuwe, frisse look te voorzien!

Trends in de behangwereld

De traditie om te behangen gaat al heel wat tijd terug. In de middeleeuwen gebruikte men al behang om ruimten aan te kleden. Ook het behang is aan trends onderhevig. Denk bijvoorbeeld eens aan de drukke patronen uit de jaren 70 (retro). En de tijd waarin de krullen en sierlijke lijnen van de barok weer in de mode kwamen. Wat uw wensen of voorkeuren ook zijn: Ton Mulder Schildersbedrijf staat voor u klaar als u uw woning (opnieuw) wilt laten behangen.

Uw woning laten behangen?

Wilt u uw woning laten behangen? Wij behangen uw woning in Wieringerwerf, Den Helder, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, Haarlem, Amsterdam, Schagen, Heerhugowaard, Zaandam, Wormerveer, Heemskerk, Enkhuizen, Utrecht, Purmerend, Castricum en Medemblik.

Specialist in behangen

Of u nu gaat verhuizen of dat uw huidige woning een oppepper nodig heeft: Ton Mulder Schildersbedrijf helpt u graag bij het behangen van uw woning. Zowel kleine als grote projecten pakken wij met beide handen aan en worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd. Kiest u voor fotobehang? Of gaat u toch voor de glasvezel variant? Het uitbesteden van deze klus scheelt u tijd en zorgt natuurlijk voor gemak. Tevens kunnen wij u van dienst zijn als u op zoek bent naar kleuradvies of soorten behang.

Een allround schildersbedrijf

Ton Mulder heeft een allround schildersbedrijf dat ingeschakeld kan worden voor allerhande klussen: van schilderwerken tot behangen en andere vormen van wandafwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers kunnen wij met recht zeggen dat wij het klappen van de zweep kennen en enkel kwaliteit leveren.

Offerte voor behangen aanvragen?

Behangen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van onze behangservice? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij komen graag bij u langs om in kaart te brengen wat er precies behangen moet worden. En uiteraard ook om advies te geven wat kleurgebruik en soort behang betreft. Bel schildersbedrijf Ton Mulder op nummer 0227-600700 en wij gaan snel bij u aan de slag om uw woning te behangen!