Schilder Alkmaar

Kies voor het beste, kies Ton Mulder

Voor uw schilderwerken wilt u enkel het beste. Logisch, want u wilt er waarschijnlijk jaren plezier aan beleven. Bent u op zoek naar een erkend schilder in Alkmaar? Dan moet u bij Schildersbedrijf Ton Mulder zijn. Wij werken met de kwalitatief meest hoogwaardige producten zodat u verzekerd bent van het mooiste resultaat. Het maakt niet uit of het gaat om het binnenschilderwerk, het buitenschilderwerk, behangen, latex spuiten of het aanbrengen van beglazing. Wij kunnen u in Alkmaar uitstekend van dienst zijn als u hulp nodig heeft bij behangen of andere vormen van wandafwerking. Of misschien bent u op zoek naar een spuiterij om uw meubels van een nieuwe kleur te voorzien? U vindt het bij ons schildersbedrijf allemaal. Vraag eens naar de mogelijkheden van onze schilder.

Over ons

Ton Mulder Schildersbedrijf groeide na de oprichting in 1982 al snel uit tot gerenommeerd bedrijf. Na het aannemen van verschillende grote opdrachten en na meerdere bedrijfsuitbreidingen door de jaren heen, werken wij nu met trots vanuit een representatief bedrijfspand in Wieringerwerf en bieden wij ook in de regio Alkmaar diensten aan op het gebied van onder andere schilderwerken en spuiterij. Wij zijn een allround schildersbedrijf en onze schilder staat klaar voor zowel particulieren als ondernemers.

Ook voor onderhoud in Alkmaar

Onderhoud van een bedrijf of woonhuis door een schilder is essentieel voor het behouden van een pand. Ton Mulder biedt voor bedrijven en particulieren een totaalpakket aan om uw pand in topconditie te houden. Denk daarbij aan schilderwerken, maar eigenlijk alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden kan onze schilder in Alkmaar voor rekening nemen. Wij geven u graag advies over ons onderhoudsplan op maat.

Schilder Alkmaar

Op zoek naar andere wandafwerking in Alkmaar?

Bent u toe aan een nieuwe wandafwerking maar heeft u geen zin om uw woning of kantoor in Alkmaar zelf te behangen? Dan kan Schildersbedrijf Ton Mulder u helpen. Onze behanger gaat snel en effectief te werk. Op deze manier heeft u weinig hinder van de werkzaamheden. Ook voor een andere wandafwerking kunt u bij Schildersbedrijf Ton Mulder terecht. Zo doen wij onder andere ook stucwerk en structuurverf. Dus bent u toe aan een nieuw behang of andere wandafwerking? Laat de behanger van Schildersbedrijf Ton Mulder u ontzorgen.

Onze natlakspuiterij

Bent u in Alkmaar uitgekeken op de look van uw meubels of interieur? Het is vaak een forse investering om alles te gaan vervangen… Hoe ideaal is het dan om onze spuiterij in te schakelen om uw meubelen, kasten of keuken van een nieuwe look te voorzien? Onze schilder maakt uw modern weer eigentijds: dit scheelt enorm in uw portemonnee.

Neem gerust contact op met uw schildersbedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons als schilder in Alkmaar? Wij gaan graag met u rond de tafel in Alkmaar om te bespreken wat uw wensen zijn op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, isolatieglas, behangen en andere onderhoudswerkzaamheden. Deze gegevens verwerkt onze schilder in een vrijblijvende offerte. Neem eens contact met ons op door te bellen naar 0227-600700 voor onze schilder in Alkmaar.